Starta din resa

För att introducera dig till Rituals värld har vi skapat en resa för kandidaten och en resa för den anställde som vi kallar ”get ritualized”. Vi har dessutom vår egna Rituals Academy. Tack vare detta kan du enklare komma igång när du startar din karriär hos oss.

Hur det börjar

Rituals jobbmatchning

Det är viktigt för oss att vi ger kandidater en realistisk bild av hur det är att arbeta på Rituals. Vi har skapat en resa för kanditaten: ”The Rituals Match Identifier" (Rituals Jobbmatchning), för att lära känna dig samtidigt som du får bekanta dig med oss.

Beroende på din specifika arbetsansökan kan du bli inbjuden till att spela ett interaktivt spel med verkliga Rituals-scenarion, se en film om vår varumärkesfilosofi och göra ett kognitivt kapacitetstest. Du kommer även att kunna ladda upp ditt CV eller en videoansökan.

Eftersom vi värdesätter våra sökande kommer vi alltid att erbjuda dig en personlig återkopplingsrapport när du har slutfört första urvalsfasen.

Är det en lyckad matchning efter första urvalsfasen kommer du att bjudas in till en intervju via telefon/skype eller personligt möte. Vid detta tillfälle kommer vi även personligen att förklara hur följande steg i processen ser ut.

Jobbsök

Din fantastiska resa

Vi har höga ambitioner och behöver fantastiska medarbetare för att förverkliga dem. Utbildning och utveckling är viktiga verktyg för att ge våra kunder den perfekta Ritualsupplevelsen. Lärande borde vara givande och roligt för alla. Vi uppmuntrar våra anställda att växa både personligen och professionellt.

Get Ritualized

Get Ritualized! är vårt introduktionsprogram. Varje ny medarbetare börjar med det här programmet, för att kunna komma igång så snabbt som möjligt. Oavsett om du arbetar i en butik eller på huvudkontoret, börjar du med en tvådagarskurs där vi introducerar dig till vår kultur, våra värderingar och sätt att arbeta. Kursen innehåller även flera samtal med din chef, meningsfulla uppdrag där du får visa dina talanger samt utbildning för att du ska nå framgång. Vårt introduktionsprogram är fullt av ritualer, som gestaltar vår filosofi ”living the brand”.

Lärande på arbetsplatsen

Rituals Academy

Rituals Academy är den perfekta mixen av klassrumsutbildning och e-learning och ger varje medarbetare möjligheten att utvecklas under sin karriär hos Rituals. Dessutom uppmuntrar vi anställda att vara proaktiva och ta egna initiativ när det gäller lärande på arbetsplatsen.
Du kommer att gå igenom flera e-learningsmoduler för att fokusera på din produktkunskap och säljkompetens. Ett team av internationella utbildare finns tillgängliga för att hjälpa dig. För våra chefer (både på huvudkontoret och i butikerna) har vi en Rituals Managers School, som ger dig grunder för att kunna bli en riktig ledare på Rituals.

Det du söker finns där ute

Hitta din plats hos oss

Rituals expanderar snabbt runt om i världen. På Rituals kan du hitta lediga jobb på olika platser inom företaget, bland annat på vårt huvudkontor, i våra egna butiker och i varuhus. Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor att dela vår filosofi med. Vad skulle du vilja göra hos Rituals?

Jobbsök
  • 730 Butiker
  • 2150 Butik i butik
  • 6500 Medarbetare
  • 29 Länder
  • 4 Urbana spa