Förvandla vardagens rutiner till meningsfulla ritualer.

År 2000 började grundaren Raymond Cloosterman sitt äventyr med ett uppdrag: ”Jag tror starkt på att vi kan omvandla våra dagliga rutiner till mer meningsfulla stunder om vi bara varvar ner och ger lite mer uppmärksamhet till de små sakerna.” Denna filosofi ledde till ett unikt koncept som kombinerar produkter för hemmet och kroppen, och på detta vis växte Rituals fram.

Försäljningspunkter runt varje hörn

Rituals butiker

När du arbetar i våra butiker är du omgiven av en lyxig atmosfär och hjälpsamma kollegor. Detta är platsen där allt vårt hårda arbete och våra ansträngningar strålar samman. Som butikskollega är du en av våra mest betydelsefulla varumärkesambassadörer. Du förmedlar vår filosofi till kunderna och ser till att de får uppleva en unik shoppingresa. Genom att bjuda på te, svara på frågor och tillhandahålla unik service ger du dem en meningsfull upplevelse med en personlig touch.

Den perfekta platsen för att skapa skönhet

Rituals huvudkontor

På vårt huvudkontor är du omgiven av andra ambitiösa kollegor som lever och andas varumärket Rituals. Du kommer att arbeta innovativt med andra människor som är passionerade över att förvandla vardagliga rutiner till meningsfulla ritualer. Vi värdesätter personlig kontakt och teamwork, därför får vi en stark gemenskap på vårt huvudkontor. Vi delar bästa praxis, äter lunch tillsammans, firar framgångar och strävar efter att göra företaget bättre för varje dag som går.

Våra medarbetare

Hemligheten bakom vår framgång

Medarbetarna är de perfekta ambassadörerna för vårt varumärke. Vi är ute efter personer med genuina karaktärer, som är äkta och autentiska. Vi tror dessutom att formeln för framgång ligger i att hitta personer som delar våra värderingar och förstår vår varumärkesfilosofi. För de personer som förstår våra varumärkesvärderingar, kan enkelt omsätta dem i praktiken. Den idealiska Ritualsmedarbetaren utstrålar entusiasm och energi. Han eller hon vill uppnå det omöjliga, är omtänksam, är inte rädd för utmaningar och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Dessa egenskaper har format oss till det framgångsrika företag vi är idag.

Fira meningsfulla stunder

Fira varje dag

Ritualsfilosofin att varva ner och uppskatta de små sakerna finns starkt närvarande i våra butiker och kontor. Vi arbetar hårt men vi firar även våra framgångar.

Det du söker finns där ute

Hitta din plats hos oss

Rituals expanderar snabbt runt om i världen. På Rituals kan du hitta lediga jobb på olika platser inom företaget, bland annat på vårt huvudkontor, i våra egna butiker och i varuhus. Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor att dela vår filosofi med. Vad skulle du vilja göra hos Rituals?

Jobbsök
  • 730 Butiker
  • 2150 Butik i butik
  • 6500 Medarbetare
  • 29 Länder
  • 4 Urbana spa